Helsingborg: 042-64850   Ängelholm: 0431-24000

Mobilapp

Vår nya mobilapplikation är en nordisk lösning för alla våra kunder inom VIA Travel med partners. Den garanterar att alla kunder har en aktuell och detaljerad resplan “i fickan” på sin Android eller iPhone smartphone.

Med registrerad kundprofil hos AKI Travel får du enkelt tillgång till alla dina resor. Då har du en tydlig och uppdaterad information om alla delar av resan som bokats hos oss, och om förändringar sker, uppdateras information löpande.

Din hotellbokning har dessutom en elegant kartfunktion som låter dig se hotellets läge. Du checkar in på planet direkt från programmet, och vill du kontakta din resebyrå, är det bara en knapptryckning bort. Du kan även vidarebefordra din resplan om du behöver det.

Utnyttja vår nya mobila app. Den är användbar, enkel och helt gratis.

Om du inte är registrerad hos VIA Travel kund kan du ändå hämta appen och bläddra igenom illustrationer av funktionalitet.

PS. Appen kräver att du har en giltig resenärsprofil hos oss med personlig e-post. Kunder som använder en resebeställare/sekreterare måste be denna att registrera din personliga e-postadress i din profil eftersom detta är ditt personliga användar-ID för att få tillgång till den mobila applikationen.

Sök efter Via Travel eller klicka på direktlänkarna nedan.