Helsingborg: 042-64850   Ängelholm: 0431-24000
Respartner garanterar dig som kund en kombination av  den lilla lokala resebyråns lyhördhet och personliga service med den stora resebyråns styrka och resurser inom olika områden. Tillsammans med våra kunder vill vi skapa långsiktiga partnerskap.

Vi är den personliga partnern för ditt företags resor. Tillräckligt stora för att leverera kvalitet, effektivitet och säkerhet. Tillräckligt små för att förstå ditt företags behov av personlig och igenkännande service.

Respartner är partner till världstäckande G-Travel, en av Nordens största resebyråer med ca fyra miljarder kr i årsomsättning. Med den volymen i ryggen förhandlar vi med världens flygbolag, hotellkedjor och biluthyrare för bästa pris och villkor för våra kunder.

Tillsammans med oss kan ditt företag inte bara spara pengar genom låga priser på flyg och tågbiljetter, hotell och bilhyror. Vi har även förmågan att ge stora besparingar på minskade processkostnader. I mer än 20 år har vi löpande utvecklat och förfinat vårt erbjudande till att idag vara heltäckande på hela inköps- och reseprocessen där inget lämnas åt slumpen.

Vi administrerar och bevakar ditt företags avtal och bonussystem. Vi är i framkant när det gäller kostnadsbesparande betalningssystem, statistik och uppföljning.

Egen kontaktperson, uppdaterade resenärsprofiler, dygnet-runt-service och självbokningsverktyg för det enkla resandet är andra självklara delar i vårt erbjudande för ditt företag. Med en egen kostnadseffektiv organisation och partnerskap med resebranschens starkaste aktörer erbjuder vi dig den lilla lokala affärsresebyrån med Skandinaviens starkaste reseerbjudande.